Vi hjælper med overordnede funktionsproblemer

Dårlig holdning

Dårlig holdning fører til en overbelastning af dele af ryggen og nakken, og er ofte skyld i de smerter, som vores patienter kommer med. Derfor er det vigtigt, at arbejde med målrettede øvelser og forbedrede rutiner imod en god kropsholdning. 

Balanceproblemer

At holde balance er en indviklet og krævende opgave for vores krop og nervesystem. Bare tænk, at det tager de fleste mennesker et år indtil de lærer at gå. Hvis samspillet mellem hjernen, nerverne og musklerne ikke fungerer godt, bliver det svært at holde balancen. Det kan føre til for mange spændinger, smerter og i værste tilfalde uheld. 

Indre organer

Kiropraktorer behandler funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet og de symptomer, der kan følge heraf. Nogle gange kan smerter, der opleves som om de stammer fra hjerte, lunger, mave, galdeveje eller andre indre organer, have deres udspring fra problemer med bevægeapparatet og dermed afhjælpes ved kiropraktisk behandling.Omvendt kan man få smertetilstande i ryggen, fordi man har haft en organisk sygdom, der udløste stærke muskelspændinger, for eksempel galdekolik eller nyresten. Når det organiske problem er blevet lægeligt behandlet, kan kiropraktik hjælpe med at få løsnet op på de resterende rygsmerter