Hvem er vi?  

Alle behandlere arbejder tæt sammen og sikrer dig en behandling af høj kvalitet, og en oplevelse af helhed.

Bredo von Arenstorff

KIROPRAKTOR

Født 1964 i Farum. Opvokset i Nordjylland. Bredo taler dansk, tysk og engelsk. Uddannet på Palmer West Chiropractic College, CA. U.S.A. i 1993. Autoriseret som kiropraktor i Danmark i 1996.
Egen klinik i Sønderborg siden 1997. Kiropraktor for Falck Healthcare siden 2002. Bredo har videreuddannelse i blandt andet akupunktur, røntgenteknik og diagnose, refleksteknikker, rehabilitation, ekstremitetsbehandling, reumatologi og hypnose, samt en diplomuddannelse i klinisk hypnose.
Medlem af Dansk Selskab for Klinisk Hypnose siden 2015.
Certificeret GLA:D® Ryg behandler.
Medlem af Dansk Kiropraktorforening.

Monika von Arenstorff

KIROPRAKTOR

Født 1969 i Luzern, Schweiz. Monika taler “schwizerdütsch”, dansk, tysk, engelsk og fransk. Gift med Bredo, to børn. Uddannet på Palmer West Chiropractic College, CA. U.S.A. i 1993. Autoriseret som kiropraktor i Schweiz i 1995, i Danmark 1996.
Egen klinik i Sønderborg siden 1997. Praksiskonsulent for kiropraktorerne i Sønderjyllands amt 2002 – 2006. Videreuddannelse i blandt andet pædiatrisk kiropraktik (børn), rehabilitation af lænd og nakke, refleksteknikker, ekstremitetsbehandling, kraniosakralterapi, neurologi, samt certificeret “postural neurologist”.
Medlem af Dansk Kiropraktorforening.

Lasse Muurholm Matthiesen

FYSIOTERAPEUT

Født i Sønderborg i 1976. Lasse taler dansk, tysk og engelsk. Uddannet på fysioterapeutskolen i Odense i 2002. Videreuddannelse i idrætsfysioterapi, akupunktur og certificeret  Z-health træner.
Lasse har været ansat på Svendborg Sygehus på orthopædisk afdeling og har beskæftiget sig med genoptræning af skulder og knæpatienter samt hjertepatienter. Han har trænet og behandlet forskellige fodboldhold og var som behandler tilknyttet det grønlandske landshold i håndbold. Nu er Lasse tilknyttet SønderjyskE ungdom elite drenge.
Certificeret GLA:D® Ryg behandler.
Medlem af fagforening for Danske Fysioterapeuter

Camilla Pharao Crawack

SEKRETÆR

Født i Sønderborg i 1969. Camilla taler dansk, tysk og engelsk. Hun blev ansat hos Als Kiropraktor Center i 2015, og er en af de venlige stemmer du taler med når du kontakter klinikken.

Lykke Bæk Seffinger

VIKAR

Født i Helsingør i 1950, opvokset i Sønderborg. 1996 uddannet BA i engelsk, tysk og spansk, taler også italiensk. Ansat hos Als Kiropraktor Center i 2007.

Birgitte Behrens Michaelsen

SEKRETÆR

Født i Aalborg i 1971. Birgitte taler dansk, tysk og engelsk. Hun har være ansat ved Als Kiropraktor Center siden 2014, og er en af de venlige stemmer du taler med når du kontakter klinikken.